Saturday, April 16, 2011

jerawat~~

dalam masa 5 hari,kt muka tuan blog ni da tumbuh 2 jerawat!!
urghhhh!!!
sakit kot...
BESAQ plak tu!!!
tapi org2 dlu kata,kalau ad jerawat ni,org tu sedang dilamun cinta..
betoi ka??
apakah signifiken nye statement tu??
berikut adalah pendapat tuan punye blog...

Antara Cinta Dan Jerawat..

CINTA:sering digambarkan dengan perkara yang indah..
membuatkan seseorang itu sentiasa dialam fantasi dengan bibir senyum smpai ke telinga..
penampilan kompem berubah...jadi lebih kompiden..

JERAWAT:indah ke kalau ad jerawat kt muke??sakit ad la..muke da kmpem la terjejas dgn jerawat tu..
muke time tu kmpem la ilang seri...nk snyum pun da xlalu..
penampilan kompem la terjejas...jd xyakin trus bile ad jerawat kt muka..

SO:boleh trime ke pendapat tuan pnye blog nie?
mcm x je kan...hahahaha

Tuesday, March 1, 2011

CF6-50-c2

pe tajuk tu??
hahaha..
tu adalah salah 1 jenis enjin..
baru je abis blaja siang td..
hehehehe...
ad la ckit gmba2 dlm klas ni..
 view from my place..
 air tin @ air gedegang...
 pic of CF6-50-C2
 nice view
 this is better..
 lit bit of discussion

taken b4 the exam..hahaha


Sunday, January 2, 2011

kasihan.....

benda yang aku nk share ni dh lama jadi..
rase nye korg pun taw..
tapi cm sadis la...
dpt awek yg mata duitan...
die igt duit tu blh wat die bahagia..
ape laaaa...
pe citer dgn mamat tu skng ea...
harap2 dh berjaya dengan perniagaan nyer....
video

sama tapi xserupa..

mengarut meraban tajuk..
hahahahaha
aku juz nk share video hitler..
video sama tapi makne nye mcm2..
amat2 kreatif...

video
budak kissing2 kt pavie..pe kata hitler...

video
yang ni psl inspira copy design lancer plak..

so layan je la video ni...

hari ke2 di taun baru..

xtau nape tiba2 dtg mood untuk menaip..
tp xtau la plak nk taip aper..
senget..(bak kata kwn aku)
setelah 3hari bercuti,esok masuk keje blk..
mmg mls la..
hari isnin la hari yg amat xbest skali...
mntak2 la cuti aku untuk kamis n jumaat nnt di approve..
hehehehe..
blk kg kot..

Friday, December 24, 2010

esok sabtu....

esok sabtu..
tp da buntu nk wat per..
ad org ajak kua tp die pun cm xkmpem leh kua ker x..
haishhh...
kebosanan la esok...

kapal dan air..

kapal memerlukan air untuk bergerak..
namun air itu bukan lah matlamat nye..
matlamat nya adalah pantai...
maka untuk kapal itu untuk sampai ke matlamatnya,kapal itu tidak boleh dipenuhi air..
sama juga seperti manusia..
kapal itu diibarat kan seperti manusia yg mempunyai 1 matlamat iaitu AKHIRAT..
air pula diibaratkan sebagai DUNIA..
jika kita hanya dipenuhi dengan perkara2 dunia,maka kite tidak akn berjaya sampai ke matlamat itu..